תזונה ותפריטים לשנת 2024-2025 |
אודות חברת הקייטרינג "המטבח של רוחה"המטבח של רוחה מתמחה במתן שירותי קייטרינג והסעדה לעסקים, לחברות, למוסדות חינוך, לאירועים פרטייםושירותי הסעדה לכל מטרה, בכל סגנון ולכל תקציב. המטבח מוביל בתחומו בעל רישיון יצרן העומד בתקנים וסטנדרטים בינלאומיים, מעניקים ללקוחותינו טעמים וריחות שמשאירים חשק לעוד, אוכל מזין ובריא, שביעות רצון. כל הורה רוצה לדעת שהילד שלו מקבל את הטוב ביותר לרשותנו צוות משולב של שף ותזונאית היוצרים יחדיו מגוון מנות המכילות את שפע אבות המזון החיוניים בגיל הצעיר, בדגש על בישול בריא וחומרי גלם איכותיים, והכל בטעמים ובמרקמים שילדים אוהבים. שירותי ההזנה למוסדות חינוך מתבססים על "המדריך להזנת ילדים ובני נוער במוסדות חינוך" במסגרת התכנית "לאכול ולגדול". התפריט עונה על הצרכים הייחודיים של הילדים תוך הקפדה על עקרונות התזונה הנבונה, כללי בטיחות במזון ואספקה נאותה של כל רכיבי התזונה הנדרשים. כל ארוחה כוללת מנה עיקרית ותוספות, בטעמים, בכמויות ובמרקמים שילדים אוהבים. כל ארוחה מיוצרת בשיתוף פעולה בין שף ותזונאית, מאוזנת תזונתית, מכילה את מיטב חומרי הגלם ואינה כוללת שומן טרנס, חומר משמר או צבעי מאכל. המנות מוגשות בתפזורת (בגסטרונום) וכוללות: לחם מקמח מלא, ופרי העונה לסיום הארוחה.
אתם מקבלים ראש שקט, הילדים מקבלים אוכל בריא ומזין. התפריט נכתב ע"י תזונאית בחירה ומפוקח ע"י משרד החינוך, הארוחות מגיעות חמות ומוכנות לאכילה. המזון מותאם לילדים והינו מגוון, בריא, מזין וטעים. תפריט תזונה דו שבועי – צהרונים : בתי ספר וגני ילדים, כפר יונהתפריט - שבוע 1
תפריט – שבוע 2
תפריט זה מאושר ע"י הדיאטנית יעל היינמן – ברמן , M.A מ.ר 11-106991 ספק המזון : "המטבח של רוחה" , חדרה |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||